Khamis, 13 Mac 2008

AMERICAN IDOL YANG OUT MINGGU NI.

DAVID HERNANDEZ out minggu ni walaupun minggu lepas dia banyak dipuji dgn persembahannya. Kristy yang gagal menampilkan persembahan yang menyakinkan minggu ini sekali lagi terselamat, selamat mungkin atas sebab hanya dia yg tinggal yg membawakan konsep Country musim ini ( konsep country terkenal d US juga ). Neway hepi coz fav saya setakat ini CARLY - BROOKE dan MICHEAL telah selamat hehehehe


Semoga minggu ni FAV2 saya ni memilih lagu yg tepat dan membuat persembahan yg menakjubkan sekali lagi hehehe.

BOTTOM 3 minggu ini :
Syesha Mercado
Kristy Lee Cook
David Hernandez - KELUAR MINGGU NI



4 ulasan:

  1. gidong, nak tahu ni, macam mana kamu boleh tahu keputusan awal ni? tv mana kamu tengok? 8tv ke star world? pukul berapa ? :)

    uik, banyak soklan pulak, jangan marah ha.. :)

    nyway, david memang patut keluar, persembahan dia mmg tak bagus pun.. :(

    BalasPadam
  2. Mana ada tengo tv, kitaorang tengo melalui internet lerrr , kalau tengo tv memang lambat lah dpt keputusannya.

    BalasPadam
  3. oh ya,

    tak terpikir pulak aku.. :P

    BalasPadam