Jumaat, 11 April 2008

Minggu yang sangat melelahkan ..

Minggu ni adalah minggu yang sangat melelahkan bagi saya .. secara fizikal dan mental saya sangat letih berbanding hari2 di minggu2 sebelum ini .. saya terpaksa kerja tanpa henti pada sebelah tengah hari ( ya kerna dlm task force buat Vessel Invoice / Billing bulan Mac ) .. bukan saja kerja tengah hari tetapi kena kerja lebih masa sebelah petangnya ( d mana saya selalu menolak bagian ini ) .. dan Sabtunya juga terpaksa kerja seperti biasa selama 8 jam ... mata lelah tengo nombor2 tanpa tulisan ... otak saya kadang2 "jem" tidak dapat berfikir .. malah minda saya juga "stuck" beberapa minit hanya kerna utk menyelesaikan tugasan2 yang ada ... ianya tidaklah serumit mana tetapi kerja sebegini perlukan fokus dan pemerhatian yang sgt teliti kerana ianya melibatkan wang dan ianya TIDAK BOLEH SILAP .... Saya hilang lelah dengan badminton tennis ( walaupun ini melibatkan fizikal ) tetapi ianya menyeronokkan dan sedikit sebanyak menghilangkan lelah minda yang saya alami ... dan juga walaupun tengo wayang pd belah mlmnya, ianya juga bisa meredakan ketegangan dlm otk saya yg banyak berfikir pasal nombor ..


Ma kaseh buat mesh - celemen - junioh - bobi - jimmy - robert - safuan , korang memang kengkawan yang besh ... amin ... aku hilang lelah dengan korang .....3 ulasan:

 1. Sabar Gidong!...saya minta maaf banyak2....what to do....kami pun cuba berusaha menghabiskan sisa-sisa tai yg ditinggalkan oleh org lama yg teda sini sudah.....kami pun penat mau parai sudah...
  Sia kesian betul bah kamu semua sana....im very sorry...i hope the trouble u all face gonna end soon..anyway kalau kau mimpi numbur....share sama sia ah....kita bili jackpot.

  BalasPadam
 2. terima kaseh..sama sama...Tu lah nda cukup exercise.

  BalasPadam
 3. Imelda statistik pun kana kejar sudah sa ni dari last week lagi .. lain lagi billing adehhhh

  BalasPadam