Khamis, 24 Julai 2008

Kenapa saya berblogin' ? - ni tag dari Pirut ni ...

Selama ni saya sudah selalu kena tag tapi nda pernah saya ikut ikutan sebab saya nda suka kena tag huhu, neway tajuk tag dia ni kali mcm ok sebab ia boleh jadi entri yang sangat bagus .. KENAPA SAYA BERBLOG .. jawapannya ... semuanya dalam bentuk gambar. Jadi saya mau tag org org yg saya pilih pula TETAPI DENGAN SYARAT mereka2 ini juga harus menjawab tag ni dlm bentuk gambar seperti yang saya buat huahahahah , padan muka, suka sangat tag orang ... nah rasakan ..

SAYA MEMBLOG KERANA :

Jadi ni senarai mereka yang saya TAG balik .. sekali lagi JAWAB TAG dengan gunakan GAMBAR seperti yang saya buat .. ma kasihhhhh ( ni satu PAKSAAN )

TIGERLILY
MESH
PIRUT ( buat balik dgn gambar haha )
BOBBY
KUPI

Buatttttttttttt
8 ulasan:

 1. wah.. interesting ni boss.. hehe.. ko tagg sa balik dengan cara yang berbeza ah.. bah.. sabar ko, ni mau kena edit mengedit ni.. hehe..

  BalasPadam
 2. ging, mcm mana buli dpt duit tue? cuba explen sket.. sy ni buta IT bah... :-)

  BalasPadam
 3. isa kan ada Nuffnang punya iklan hahah, makin banyak pengunjun blog ko, makin banyak lah tu income .. sa ada lah dlm ratus ringgit, leh lah tolong sa utk bayar utang piutang huahahah

  BalasPadam
 4. uik ya ka? klu gitu sy pun mo buka blog sendiri la ni.. harap gaji, ujung bulan makan megi jak.. ekekeke...

  BalasPadam
 5. bagus lagi ko makan megi hahaha saya makan keropok ja hahaha

  BalasPadam
 6. Nasib baik ko nda tag sy Dong..malas dan nda da masa mo bikin ba...err, mcmana durg mo byr kita ah-ni cerita Nuffnang tu la...

  BalasPadam
 7. Reno semua dinyatakan dgn jelas dan terperinci d nuffnang.com.my hehe

  BalasPadam
 8. ow itu macam ka Dong? ba nnt sy amik masa pigi mbaca la..hehe

  BalasPadam