Jumaat, 19 September 2008

Ni lah tempat duduk kerja gidong ...

Hah nilah tempat gidong buat kerja statistik komoditi/pengguna pelabuhan2 Sabah dan dalam masa yang sama juga tempat gidong berblog dan berhubung dgn dunia tanpa sempadan hehehe, Komputer Desktop untuk gidong buat statistik manakala Komputer Riba untuk dunia tanpa sempadan .. dua2 ada line tenet tapi tak kanlah guna tenet utk komputer kerja kan kan hehe Dua2 komputer gidong ada penjaganya, Desktop dijaga oleh Shin Chan manakala Komputer Riba dijaga oleh Bear mr. Bean hehe .. o ya tidak ketinggalan penguat semangat iaitu logo rasmi pasukan CHELSEA ... tu ja lah ... boring tak tau nak post apa ari ni lalalalalala



33 ulasan:

  1. Banyak juga patung ko ni gidong ... bagi satu bah ...

    BalasPadam
  2. hehehe..wah,cute o e2 shin chan

    BalasPadam
  3. comelnye shinchan tu... hehehehe guling guling macam tenggiling....

    BalasPadam
  4. baru sa nampak di cp semalam byk kena jual mr. bean ko di boot cna tingkat 4.. hehehe.. byk lagi tu..

    bamboo's owner

    BalasPadam
  5. Isaiah - Shin Memang bah hehe

    Kemat - Guling guling mcm kemat hahaha

    Bamboo - Yang berlambak mr bean tp shin chan teda ...

    BalasPadam
  6. baaaa bgus lgi bekawan ngan patung drpd benda-benda yg hancusss.... kan gidong!!!!! katun shin chan 2 nakal gila....adios!!!! GBU

    BalasPadam
  7. ya shin chan teda.. sip baek sa nda minat shin chan.. hehehhe..

    kau tau apa patung sa minat tu mogwai mcm gremlin tu.. ada disini tapi yg kici.. sa teringin yg besar.. pssst sa suka tu patung baby lelaki org putih yg botak2 pakai lampin tu.. wakakaka.. sudah gontua mau mcm tu..

    bamboo's owner

    BalasPadam
  8. Tanpa Nama - ya butul hahaha

    Bamboo - Saya mau shin chan juga huahahah Buku dia dan membumbung d rumah bah hehe

    BalasPadam
  9. sapa la belikan patung2 tu kan.. jeles! hehehe

    BalasPadam
  10. lalala dong.. nakal mcm shin chan la juga kau tu.. muehehehe..

    nda cukup meh shin chan kau? brother sa yg form 2 pun gila shin chan sama dragonball.. adeh..

    bamboo's owner

    BalasPadam
  11. Bamboo - Mana ada nakal hehe

    BalasPadam
  12. nakal lah.. :P

    selamat berhujung minggu..

    bamboo's owner..

    BalasPadam
  13. Gidong.. balik kg ko ini ujung minggu, mama ko mo kasih kawin ko.. kawin koboi.. Nanti Kapal JET jemput ko pulang... Lupa asal usul.. muli koh nopo momolobong.. Jan mingkambaah ja!

    BalasPadam
  14. banyaknye........

    waaaaaa

    siap ada 2 komputer tu!
    kita ada satu je! tu pun semua kena block. semua tak boleh masuk

    BalasPadam
  15. Hello Gidong..Apa Khabar? Lama benar tak surf ur blog...terharu juga sebab masih simpan my link...

    anyway, jaga diri ye Gidong..

    BalasPadam
  16. adeee....deeee sapa lah kajam betul ckp psl momolobong ni! idong!!!! huh!!!

    BalasPadam
  17. cute & comel nyer semua kwn2 dia.ha!

    BalasPadam
  18. Budu punya org yg bz ckp pasal momolobong .. saya ban terus baru tau ...

    Ijam - ya semua pun cute huahahaha

    BalasPadam
  19. Gidong....pegi buat kerja jangan asyik bertenet jer tau... nanti otak jem... hahahahaha... pekhabar Gidong!!??

    BalasPadam
  20. comel je tempat keje gidong...ehhhe......

    BalasPadam
  21. Abg Bruang - gidong memang kerja lah ... pekerja contoh :p, baik baik saja bah .

    Fiq - Ya ya hahaha

    BalasPadam
  22. iskk..ada juga patung2 dia ni...sy satu ikur patung pun teda...isk isk isk...sungguh berjiwa lembut ko ni gidung...(lembut kaa..) ehehheee...

    BalasPadam
  23. Nel diam diam bah ... nanti sa bagi mr bean hahaha tapi ko juga lah pemasaran d TUT kan huahahaha jgn lupa promo ah huahaha

    BalasPadam
  24. Budu nya ko ni meshhh ko lagi banyak patung hahaha

    BalasPadam
  25. Hafiz napa ko masuk sini shooo shooo shooo :p hahahaha

    Mestilah suka gan tempat kerja sendiri ...

    BalasPadam
  26. Wah.....cutenya tempat keje....nak satu boleh tak...hehehehe

    BalasPadam
  27. Fad - Belilah sendiri hehehehe

    BalasPadam
  28. tak nak beli...nak gidong jugak yg bg

    BalasPadam