Selasa, 7 Oktober 2008

JALAN MASUK KAMPUNG BAYAYAT



12 ulasan:

  1. tiang juga la pilihan kamu kan huhu napa inda pigang2 tangan tu la lal a

    BalasPadam
  2. woiii tu bkn tiang lah, sebab belakang dia kan ada nama BAYAYAT hehehe sebagai bukti tu lah jalan masuk bayayat bah haha

    BalasPadam
  3. hmmmmm

    sweet couple, tapi tiang jugak yang dipegang...


    huhuhu.....

    BalasPadam
  4. Semua komplen tiang, lain kali jangan bergambar dgn pegang tiang huahahaha

    BalasPadam
  5. Bila mau bawa saya masuk bayayat ni gidong ?

    BalasPadam
  6. C Tompok klu depan kamera mesti 'ceria' cuba buat muka 'Maaraah'... Jan pula marah nanti cepat tua!

    BalasPadam
  7. tanpa nama ---sy ndak pandai buat muka marah....susah mo marah kalo time2 happy ni ehhehehe

    BalasPadam
  8. Nda pandai marah ? huahahaha

    BalasPadam
  9. Wahh.. yakah tompok.. untunglah c gidong ni... npa sya x jumpa mcm ko .. Ba maintain lah yang susa mo marah tu..awet muda!

    BalasPadam
  10. panjang sudah rambut tu, pegi potong rambut butak~! hehe

    BalasPadam
  11. RIZAL - Sudah potonglah guna no 1 .. huhu

    BalasPadam
  12. org kg nunu habar.ingkuro2 noh hino kg salam damai dr kami perantau n.9

    BalasPadam