Selasa, 14 Oktober 2008

MA KASEH NUFFNANG - Nuffnang menceriakan hidupku :p

Saya sedikit terkejut tadi d datangi posmen, dia terus bagi envelop, saya buka jeng jeng jeng yehaaaaa cek pertama dari nuffnang. hasil dari iklan nuffnang yg saya letak d blog .. terima kasih juga buat pengunjung2 yg membuatkan hits diblog saya meningkat dari hari ke hari .. ianya membawa kesan pada pengilkanan yang berkesan .. ma kaseh sekali lagi buat nuffnang dan para pengunjung blog gidong .. I LOVE U ALLLL n GOD BLESS UR LIFE ... muahhhh




18 ulasan:

  1. gnjaniel....alang2juga tu kasi tgk...kc tgk lah ba jga berapa hehe...jadiiii blelah ni celebrate????

    BalasPadam
  2. Gidong... ko mimang hensom gidong.. sri pinang kita..?? kekeke..

    BalasPadam
  3. ehhehhe....keep up the gd work kio...sy pun tumpang happy ni...hehhehe

    BalasPadam
  4. LUMIS + ISA = 2 kali 5 = 10 ja korang ni ... sa nda pandai kana angkat kaki dan kana kipas ni lalalala

    BalasPadam
  5. aiseh..kalau tompok, lalalalala la? hahaha..tapi lain cerita..Bukan ko tu dong..Janial Linong dia bilang..ko kan Daniel Lennox...? emmm.... Lalalalalalala juga la...hehehehe

    BalasPadam
  6. baaa.... balanja dii....cuba p tukar ke rupiah....

    BalasPadam
  7. MESH - taik nu ...

    ALING - Jutawan lah kalau rupiah huahaha tapi teda nilai d sini haha

    BalasPadam
  8. uikk na gidssss...bah..upperstar!nda payah la d kk...sini damai jak la dekat upis sa

    BalasPadam
  9. LISSA - Buli tapi ko belanja ah hahaha

    BalasPadam
  10. gidong bayar KREDIT KOOOOOO wakakakakaka

    BalasPadam
  11. SUMPIT - Tapunnnn huahahahaha

    BalasPadam
  12. luki gak ko ni gitung udah dapat ucin kasi tayang tapi inda mau belanja apa la tu huhu gunsingot...lolhehhehe

    BalasPadam
  13. PS - tu mau kasi tayang bkn tu duit lah, tu mau kasi tau ucapan terima kasih bah sebab kalau bukan pengunjung mana ada ni duit nuffnang ..

    BalasPadam
  14. sekurang2nya..tau juga iklan nuffnang ni butul2 punya...huahauhuaa....jadi..sepa2 yg ada simpan iklan tu..yakin suda tu kan...emm...

    BalasPadam
  15. mau rajin click ba tu kan? mcm nuffnang sya nda jalan tu..hurrmmm heran..

    BalasPadam
  16. Mamai ada problem tu kalau nda jalan sebab walaupun bagaimana sekalipun dia akan jalan tu ...

    BalasPadam