Rabu, 24 Disember 2008

Entri Terakhir 2008 - selamat melangkah ke tahun 2009

Tahun 2008 rasanya terlalu pendek ( bagi saya lah ) berbanding tahun2 sebelumnya tetapi tahun 2008 juga merupakan Fav saya berbanding tahun2 lain sebab saya jumpa GF saya d tahun ini, dpt keluarga baru O2C dan juga saya berjaya memperolehi DLSR sendiri juga pada tahun ini, malah saya dapat spek mata rabun jauh ( wakaka ni bukan pencapaian ni huhu ) tetapi jarang pakai. Semestinya saya bersyukur pada TUHAN sebab semuanya ini pasti tidak berlaku tanpa "anugerah" dari DIA. Atas kesempatan ini saya ingin mengucapkan selamat hari natal ( Merry Christmas ) buat semua penganut agama Kristen dan kepada semua pengunjung saya ucapkan selamat melangkah ke tahun baru 2009, semoga di tahun baru ini segala impian dan azam kita yang belum terlaksana dapat kita capai d tahun 2009. Semoga kita tetap jadi sahabat, tetap jadi "GF" dan tetap jadi "BF" ....

Photobucket

Dan rasanya mungkin ini adalah entri terakhir saya untuk tahun ini, dan sebagai penutup atas semua entri saya sepanjang tahun 2008, saya doakan anda semua yang setia mengunjungi, yang setia menyokong, atau pun bagi kamu yang mungkin hanya pernah singgah ke sini walaupun sekali, atau kamu yang pernah beri komen samada melalui shotbox dan ruang komen, saya DOA kan supaya anda senantiasa di berkati, di beri kesihatan yang baik dan di beri rahmat utk menempuhi tahun baru 2009. Atas kesempatan ini juga saya menyusun 10 jari utk memohon ampun dan maaf kepada semua pengunjung seandainya terdapat entri yang mungkin telah melukai anda, menyinggung perasaan anda, maafkan saya sebab semua yang baik itu berasal dari DIA dan yang buruk itu berasal dari "manusia". Akhir kata Gidong mengucapkan selamat Hari Krismas dan Tahun Baru 2009.


18 ulasan:

  1. Merry Christmas and Happy New Year to you and your family :)

    BalasPadam
  2. Holaa Gidong buss, Merry Christmas to you & family bah!

    Moga Dia sentiasa memberkati kita semua.. :)

    Safe holiday topinai :D

    BalasPadam
  3. Greg - Merry Christmas dan Hepi New Year juga utk family ko.. Ma kaseh

    BalasPadam
  4. Happy Holiday my boo...May the spirit of Christmas bring u peace, The gladness of Christmas give u hope, May the many joys that the season brings be in your home and heart throughout the year! wishing you happiness joy and good cheer! Have a Merry Christmas and Happy New Year see you by next YEAR..2009...Love u muahh n God Bless...muahhh

    BalasPadam
  5. Dusun Aroma - Ma kaseh, meri krismas juga buat kamu sekeluarga.

    Tompok - bah jgn lupa ni ari kita balik kampung yehaaaa

    Knizam - Ma kaseh, hepi new year juga.

    BalasPadam
  6. Salam Tahun Baru buat ko Gidong.... heheheheh semoga Success di Tahun Hadapan....

    BalasPadam
  7. Kematz - Ma kaseh Bro Kematz .. selamat juga buat kematz ..

    BalasPadam
  8. Meri Xmas to you too Gidz.. Take care.. logot-logoyton.. hahahah..

    BalasPadam
  9. Herol - ko pun logot-logoyton ah wakakaka .. hepi niu yer 2009.

    BalasPadam
  10. Bro,lupa nak wieh happy new year juga..hari ni last day aku dapat surf blog ko ni..nanti lah tahun depan aku buka balik ok..aku dah nak 'BERCUTI'!!!!sama lah bro..tahun 2008 ni,adalah yang ter'siokkkkk' sangat-sangat..
    Hati-hati balik kg bro..ingatlah org tersayang dan kamera baru tersayang tu..Merry X'mas...

    **u ask my name? ok lah my name..Joe..

    BalasPadam
  11. JOE - o joe napa tak letak nama Joe dlm komen kan senang ... ok bah dun worry, semua nya dlm keadaan selamat. Ma Kaseh buanyak ...

    BalasPadam
  12. Happy New Year, God Bless~~

    BalasPadam
  13. Merry Christmas dan Hepi New Year 2009

    BalasPadam
  14. Merry Christmas & Have a Great New Year Gidong! :)

    BalasPadam
  15. yo I'm compiling the 2008 year end lists of my interwebs friends. feel free to submit your lists to my blog. It can be about anything, the world, your fave music, or even yourself. This is like a tag thing but not really. Thanks.

    BalasPadam
  16. Yo brother Gidong.. Selamat Hari Krismas dan Tahun Baru 2009. Pada yahun 2008 ini, saya rasa cukup singkat la tapi menyeronokkan sebab dapat jumpa kawan2 baru selain dari kawan2 yang sama2 bekerja di tempat yang sama. Kalau sudah beli DSLR tu, jangan simpan dalam lemari, ber'main'2 la dengannya heheheheh... semoga saya dapat lihat gambar2 yang menarik dari kamu bro.. God Bless..

    BalasPadam
  17. selamat tahun baru 2009

    moga lebih sukses sukses

    BalasPadam