Khamis, 22 Januari 2009

EGOKAH AKU ??????? mencintaimu ...

Saya suka sgt lagu ni, suka pada melodinya TAPI senikatanya sangat KEJAM ... sudah dpt minusone nya jadi bolehlah buat rakaman d studio nanti utk suka2 ja lah haha, saya kalau suka mana2 lagu ( sa nda kisah p studio tabal muka suruh org rakam ) nanti sa publish haahaha walaupun sumbang kah apa .. paduliiii sebab sa suka lah bah.. Bah bobi mari p main2 di studio c Chris, nanti versi studionya pasti nda sumbang haha .. sa serius ni lagu ni hahaha

DOWNLOAD - Egokah aku - Gidong chorus
Photobucket
RALAT: "kalaulah Tuhan cabut nyawamu"

NOTA AMARAN :
Jangan terlalu kerap dengar lagu seperti ini , nanti ianya jadi DOA .. palis palis sori kansai ...



12 ulasan:

  1. ni ko create sendiri ke apa dong....

    BalasPadam
  2. ni lagu cover lah erkks .... versi Malaysia wakakakaka

    BalasPadam
  3. ooooo
    ada lagu...

    tapi lagu ni patutnya orang lain yang nyanyi....not u!

    maybe the song suits me.....

    BalasPadam
  4. Afendi - lagu ni tidak sesuai untuk semua orang ... hahahaha

    BalasPadam
  5. ohh..tidak punya la kejam tu ayat2 dia..sip bukan utk sy kan dong...ehhehe

    BalasPadam
  6. Hafiz - mana ada jiwang hahaha baca lirik dia

    Pok - tu lah bah ... nasib poh hehe

    BalasPadam
  7. ngerinya maksud tu lirik lagu...
    "klo la Tuhan cabut nyawamu,
    supaya tak ada yg milikimu"

    mcm mau balas dendam jak...

    BalasPadam
  8. ya mau balas dendam haha baru tau ...

    BalasPadam
  9. gidong...kumpulan wali yg nyanyi ni lagu kan...siok... first dgr time di jakarta hari tu... ada sya beli cd dia ni...kuang3

    BalasPadam
  10. Kalo ko main lagi satu kali di opis, aku cabut tu speaker ko.....lagu orang putus harapan sudah! Ceessshhhh!

    BalasPadam
  11. Troy napa ko nda kasi bili saya .. huhu

    Tigerlily lagu utk dorang c debbie clarance ainee emi dan winter sonata bah tu hahaha

    BalasPadam