Khamis, 3 Julai 2008

Aktiviti Futsal SabahRhinos.Com

Futsal dengan SabahRhinos.Com d Menggatal. SR vs NONAME 12-12

Seperti biasa setiap malam rabu jam 9 SabahRhinos.com mengadakan futsal sebagai aktiviti mingguan, dan semalam adalah kali ketiga saya mengikutinya sebab sebelum ni saya tdk tau SR.com ada aktiviti mingguan main futsal, ianya amat bagus sebab bukan saja untuk kesihatan badan tapi dpt kwn2 yg spoting mcm dorang, memang best, main pun kira pro sudah sebab mereka dah lama main sama2, sudah dapat baca mainan masing2.

Semalam kami lawan team NO NAME, patutlah team dia namakan no name sebab saya nampak pemain dia ada Ronaldinho dan macam ada pemain2 dorang tu dari luar kedutaan malaysia ja hahahahaha neway mereka memang bagus main, berbanding team isnin lepas yang kami kalah ( sebab main tanpa undang2 ) team NO NAME bagi saya jauh lebih bagus. Nampaknya ini akan menjadi aktiviti mingguan saya selepas ini utk fit kan badan hahaha . Ma kaseh buat Big Manc yang sanggup ambil dan antar sa balik setiap kali ada futsal. Ko juga lah harapan bah.

Line-up Semalam :

Big Manc
Pride
Balayon
Boyo
Ep71
Tedrs
Gidong
Drogba
Rhino_kid
RK's bro
Fendi (RK's friend)

Sori lah pic nda berapa tarang coz sa nda pakai flash. Takut kedapatan ambik gambar bah.


2 ulasan:

  1. uik.. knapa muka sy teda nih? hhehehe...

    BalasPadam
  2. sebab ko memang teda datang hahaha

    BalasPadam