Jumaat, 15 Ogos 2008

Tigerlily test lens baru .... dan HASILNYA .....

Semua gambar2 ni diambil sebentar tadi TANPA KEBENARAN gidong huahahahaha








12 ulasan:

  1. Ler...cam star trek dah pulak...cun cun

    BalasPadam
  2. ceh ini pula kamu buat waktu lunch time tadi ah.. :D walaupun tanpa pengetahuan ko suka juga baitu

    boleh di perbaiki lagi ngan photofilter tu.. aik ko give up sudah sama TL ka dong?


    bamboo's owner
    (tuan si bam bam and si boo boo - ko tau jga sa sapa)

    BalasPadam
  3. Apis ni lah ni berangan jadi startrek hahaha

    Bamboo's owner ? siapa ni hehe

    BalasPadam
  4. Fotogenik betul la ko nih. Kalau aku tahu boleh curi-curi snap gambar kau tanpa kebenaran ko masa kat sana hari tu :-)

    BalasPadam
  5. gidong..i got tag for you. i hope u dont mind..hehe check out my blog ya :P

    BalasPadam
  6. Shah - Shah korang lagi fotogenik .. ambik mcm mana sekalipun tetap menten huahaha ...

    mrs.ezman - Noy jgn tag tag lagi bah, malas sudah sa ni hehe

    BalasPadam
  7. comel bet0l orangnye....hehe

    BalasPadam
  8. eq - tak der makne nyer hehehe

    BalasPadam
  9. tampa kebenaran... tapi kelihatan ko bersedia beraksi depan lensa camera.... ke.. ko ni memang photogenik... wakakakakka...

    BalasPadam
  10. Kemat - Lepas dua tiga klik maka bersedialah huahahahaha

    BalasPadam
  11. mmg chomel la gidong...hehehe

    p/s: tak yah bagi upah...puji ikhlas tu.

    BalasPadam
  12. eq psssttttt huahahahahaha

    BalasPadam