Isnin, 18 Ogos 2008

WARKAH

WARKAH - Bau

Lagu ni akan menjadi TOP dlm list lagu sepanjang idup dlm idup saya.. saya tidak sangka ada band Malaysia boleh buat lagu sebaik ini , musik melodi dan lirik nya semuanya kena pada "tempat"nya, tone sora penyanyinya juga amat bersesuaian dgn konsep lagu, malah emosi dlm lagu ini sangat kuat .... apalagi sejak kebelakang ni saya agak "emosi" dan "sensitif" sket dengan "perasaan" ... huhuhu




25 ulasan:

  1. sigh

    yup

    this is the song from the drama

    sinderella, this song fits the theme of the drama so perfectly..

    you wait for someone that does not wait for you... so sad..

    but at least in the end she snapped out of it :D

    BalasPadam
  2. Ya lagunya bagus sekali ....

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Isa tu lah sedey kan ? tapi jgn lah ko sedey bah ... ada juga nanti tu akan datang .. jgn sedey hehe

    BalasPadam
  5. Memang pon lagu ni berhantu!

    Sayu jer la kalo dok sengsorang dalam keta bukak lagu neh..

    haih...

    BalasPadam
  6. Abah tu lah pasal .. apalagi kalau ko dok fikir pasal cinta hahaha

    Jadi lebih baik jgn fikir nanti parah jadinya huhuhu

    BalasPadam
  7. kuang kuang kuang.. lalalalala.. jangan lah sedey2.. tengo sa teda pun nda apa.. :D :P

    dong bagus ko dengar advice ko sendiri tu.. hauahauaahuaahau.. aik isa pun bermasalah yg sama?


    bamboo's owner

    BalasPadam
  8. Boomcat tu lah pasal ... biar idup dengan gumbira yg penting nda menyusahkan urang kan hehe

    BalasPadam
  9. gidong, every things that happen in our life has it's own reason...we never know what will be the turn out but at least u has speak it out loud...especially when u fall in love...coz as a human being we can't read others mind...thats y God give us mouth...to speak all the silent words n those won't be heard by others...always remember this~~you won't lose by loving; but you will lose by holding back~~GBU

    BalasPadam
  10. Tanpa Nama - bah makin sedey lah plak kedengarannya tu huhu, tapi saya setuju dgn penyataan anda .

    BalasPadam
  11. kena cari dan dgr lagu nih :)

    BalasPadam
  12. Feeling sangat lirik lagu nih... Lepas nih download lah apa lagi.....

    BalasPadam
  13. Arel - kan ada option nak download dari entri nih , download saja bah hehe

    Shah - Memang feeling lagu nih huhu, kalau nak dengar, silakan download hehe

    BalasPadam
  14. How i wish i can cried out loud what is inside of me so that i can let the person i'd admired for quit smtime to know what is in my mind n how much i feel for him n how often i dreamed of him lately...:(

    BalasPadam
  15. Tanpa Nama ... Jangan sedey2 sangat bah .. nanti sa pun ikut sedey huhuhu

    BalasPadam
  16. dong,

    sa setuju sangat komen dibawah sa tu.. mungkin betul bah sama kau tu :D

    uina sapa lah yg dibawah sekali komen tu tanpa nama juga.. yg tengah bersedih.. mcm sa kenal oh.. :) untuk yg dia admire itu buka pintu hati mu.. hehehee.. bah dong..

    bamboo's owner

    BalasPadam
  17. Bamboo - Saya pun nda tau, tu lah kamu pakai id tanpa nama .... hehe

    BalasPadam
  18. dong,

    kau kan champin buli tau tu ip address dari mana.. hek hek.. ko ja pura2 nda tau..

    biasalah tukar2 nick.. :D

    bamboo's owner

    BalasPadam
  19. ada IP tapi mana mau tau nama pemiliknya ? hahahahaha

    BalasPadam
  20. Ohh lagu ni menghantui aku dimana mana saja aku pergi.. bukak radio je mesti lagu ni keluar.. erm..

    BalasPadam
  21. Biar dihantui jangan jadi hantu dah lah hehehe

    BalasPadam
  22. for the Bamboo's owner~~~thanks 4 the commentz...hopefully smday he will knows bout my feelings towards him..and hope it won't be too late for him to realize that there is smone smwhere smhow still waiting for him...maybe it won't be a 'happy ever lasting' kinda love story but at least he knows bout it n won't feel regretz whenever he looks back during his 70's or 80's years old bday...:)GBU

    BalasPadam
  23. kepada tanpa nama :D

    sabar ja la.. manatau satu hari terbuka pintu hati 'dia' all you can do is hope but don't wait too long for something you cannot have nanti merana diri sendiri.. kalau itu la maksud kau orangnya memang keras kepala dan degil punya.. kalau dia bilang itu.. itulah tu.. for now be his friend.. kan lagi bagus.. :)

    bamboo's owner

    BalasPadam
  24. Dear bamboo's owner~~~

    tq so much...i know i can't wait that long but i still will wait n wait till the day i myself give up...wahhh...hahaha...well, i always belief that all thngs that happen to all of us actually had been planned by HIM...so,what we can do is just live as happy as we can....and cherish all the people around us...
    nway,nice to chat with u...GBU

    BalasPadam