Rabu, 24 September 2008

Ni lah sebab saya tidak pakai spek .. hahahahaha

Ni lah sebab nya saya tidak pakai spek sehingga ke hari ini, walaupun sebenarnya mata dah rosak .. utk jarak beberapa kaki pandangan sudah kabur ... tapi memandangkan muka jadi bida dan buruk ketika ada spek maka biarlah saya tidak memakai spek, yg penting tetap hinsom lah kunun2 ... bida eh saya pakai spek .... nda mauuuu burukkkkk... bye bye bye spek huhu


Pic ni d ambil secara mengejut oleh Lumis semasa diner bersama dengan O2C Family di kediaman Lumis sabtu lepas.


30 ulasan:

  1. ko pakai spek ka nda pakai spek ka sama ja dong...BIda juga..daripada ko bida dan buta, bagus ko bida dan buli nampak dgn pakai spek...ko org besa2 ja bukan ada standard aa...jan perasan lebih..hahahahahhaa...membina ka komen sa butak? huahuahua

    BalasPadam
  2. Budu punya gundul ... erkkkkksss tak der makne nyerrrr .. ko tu dah lama buta huhuhuhuhu dan ya memang bida .. lalalalala

    BalasPadam
  3. hahahaha gidong...speechless sy tu kumin c mesh...emmm komen membina..ngam jga ko berspek tu tp kena cari frame yg sesuai dengan raut muka mu yg bujur? besegi? tu lah ...kena cari d kedai2 spek seluruh kk gitu..cuba satu2..chayo3! cubalah ..mesti ada jga tu yg akan menambakan gemersik raut wajah mu....

    BalasPadam
  4. Wah lumis rupanya ko pakar dalam hal2 mata dan spek plak ... baru ku tau .. baiklah kalau sa mau cari spek, saya cari ko dulu utk minta pandangan dari pakar mata dan spek huahahahaha

    BalasPadam
  5. ahahhhah....hebat komen ni mesh tau..bagi sama ja muka ..ada spek ka teda...hehehe....

    BalasPadam
  6. lorr... memang lahhh nda comel... sebab ko buat macam tu.. cuba bergambar ala ala relax.... hehehe lagi pun make sure spect nyer bentuk kena ngan muka ko yang lonjong.... ehh ye ke.. dan dan ajhe aku ni.... TakSangkaYe...

    BalasPadam
  7. dong kalau telampau mau begaya pun susah juga..sanggup buta untuk kelihatan ensem..NDa pun ensem..Perangai pun bida..Package yg betul2 nda buli jual ni...Kalau macam sa besa2 ja nda kisah la buta ka nda ensem ka, yg penting bahagia maa.....Pa mau susah, idup bukan lama..Jadi jan minta puji..teda juga yg perasan ko tu...HUahuahuahuahuahua..tapi, ada juga bah org yg mau ko tu dong, jan risau..ramaaaaaaaaaaaaaaaiii yg mau...huahuahuahuahuahua

    BalasPadam
  8. ya gidong..p cari frame ko kena bawa kwn yg ble komen setiap percubaan memakai frame..sbb kadang2 d mata sndiri nampak ok..tp org tgk bida sebida2nya...jadii penting ada org komen...tukang jual pnya komen nda ble pakai..tau lah yg penting dorg dpt jual huhu...kavagu

    BalasPadam
  9. tukkk oiii gara2 jaga kehencoman terus kaka inda pakai sipek uwekssss ada apa pada gaya kalau rabun tatap rabun ba inda pasal2 kasadu taie manuk kosuang lungkang padan muka jatuh semua tu kehencoman d lungkang ha ha ha....

    BalasPadam
  10. Tompok - O berpakatlah kamu ahhh hmmm

    Kemat - Wah sejak bila pandai jadi pengarah gambar berspek ni ? hahaha

    Gundul - Taik ko lah ... jgn lah bah jilos k ... memang buruk spek ko tu .. sa buang tu nanti kotoh hahaha

    Lumis - Bah ko jah lah pengharapan ni .. sa meang nda tau apa2 ni pasal bentuk frame yg sesuai kah nda haha NAIF ni ...

    BalasPadam
  11. PS - saja saja bah tu sebab ko pun pernah jatuh lungkang jaga kecantikan dari pada pakai spek ko tu kan ... lungkang mana gia ko jatuh tu ? inanam kah ? hahaha

    BalasPadam
  12. aik tu ayat utk ko ja bah gidong urg yg amat perasan hencom d dunia... huhu sa sopisis akun ja ni rabun pun rabun la janji hepi lang si mesh....

    * tu la lutut ko tu mau tecabut gara2 inda pakai sipek kan kan kan he he he

    BalasPadam
  13. PS - ko p ungkit2 lagi lutut ku yang nda sihat ah .... baiklah kalau malam ni ko kalah badminton .. ko blanja sa lalalalala

    BalasPadam
  14. atukk oiii alasan tu ba mau minta belanja ja muahahah bah bila ko belanja sa makan ko sudah kalah main bowling d tangan sa tu ha ha ha.. jadi!! jgn banyak alasan ahh

    BalasPadam
  15. Ko kalah boling set pertama jadi kira seri tu ... lain lah yg kwn2 lain tu dapat X walaupun bola p lungkang nih hahahaha

    BalasPadam
  16. spec bro sa lawa sebab sa pilih.. LOL duiyo nda onsom kah kalo pakai spek kah, dong? betul kata c lumis punya banyak jenis frame tu yg buli ngam ngan bentuk muka kau tu.. cuma yg ko tunjuk dalam pic ne nda sesuai.. nampak tua.. sa rasa elok kau pegi focal point di 1borneo.. sana punya latest, kira berpatutan harga and berjenis2.. celebriti malaysia punya fav. kedai kacamata tu.. bawa kawan kau p bah..

    sa biasa2 ja.. pakai spek atau nda berspek pun bida.. mau pakai contact lens nda digalakkan sebab buta tahap gaban udah.. degree tlmpau tinggi.. umur 13 tahun sudah pakai..

    bamboo's owner

    BalasPadam
  17. Bah nanti sa p cari lah kalau saya mau hahaha

    BalasPadam
  18. paling buli runding kadai spek tu ket fa lah ..hehe sana pun byk frame..tp mau lama la pilih2 ...noikot no gdong pakai spek celebriti

    BalasPadam
  19. buat apa pakai sipek mahal kalau simpan d rumah kin sayang luit ja ... bukan ko mau simpan luit utk kawin ka tu gidong he he he he opss talapas :P

    BalasPadam
  20. Fad : Kiut ? huahahahaha

    Lumis : Bah ko kasi rundinglah ah utk sa ni hahaha

    PS : Tu lah, bagus kumpul duit kawin dari bili spek ni hahahaha

    BalasPadam
  21. hahha...dani..mcm superman ler!! ada ker? ada lah sikit...heheh pakai contaclence jer ler!!!

    BalasPadam
  22. Zuer - tu lah pasal hahahaha

    BalasPadam
  23. alalala dong!!berabis tul aku ketawa baca komen2 si xigorx tu..ROTFL...tp sbnrnya ada juga kebenaran ckp dia la..MESH!!!!AKU SUKUNG KO!!!

    BalasPadam
  24. it actually looks cute

    geek chic

    ala2 clark kent..

    but it depends on us juga kan :D

    BalasPadam
  25. Arnabgumuk - SEBAB ko dgn c MESH 2 x 5 = 10 ..... Wutever !!!!!!!! hahaha

    Budlee - Amen :)

    BalasPadam
  26. bida!!!!! isk cam biasa ja..... c gidong jga sya nmpk he3x

    BalasPadam
  27. Apa guna id nama blog saya ni ? adehhh

    BalasPadam