Isnin, 20 Oktober 2008

I'M TIRED !!!!!!!!!!!

SAYA PENAT LAH !!!!!!!!!!!!!!! Perlu Rehat dah ni huhu

Setelah seminggu latihan futsal, kita ada seminggu lagi latihan tarian selama 3 jam sehari ( alamak ! ) , jumaat lepas saya cuti pun sebab leher terkehel training bola pada hari khamis sebelum .. sekarang dpt surat pelepasan kerja jam 2 - 5 ptg utk menghadiri latihan tarian ... mcm multipurpose plak sudah huhuhuhu yang penting bahagia lah .. ikut ja lah walaupun nda pandai menari huahaha... sekarang memang PENAT dan minggu2 ni sangat MEMENATKAN ... haihhhh



11 ulasan:

  1. Huhuh, cian ko kan... kepenatan...
    Len kali minum Red Bull Bah dong...
    ndapun, Pawer Root kah... he3.
    Peace :)

    BalasPadam
  2. Wah gidong sejak bila ko jadi penari ni.. masa ko PKK dulu kena suru pigang POM POM pun x mau.. baguslah, inda juga trkubur tu bakat terpendam.....

    BalasPadam
  3. wah.. kasihan sama ko ya...
    but tak sangka ko dancer gak ye...
    wahh memang multitasking betul ko ni...

    taksangkaye...

    Model+Atlit+Dancer = Superstar....

    hehehe

    BalasPadam
  4. NEWTON - Nanti sa Minum lah tu banyak2 hahaha

    TANPA NAMA - Kana paksa bah haahha

    KEMAT - Wutever huahaahha

    BalasPadam
  5. tanda mau tua la ba sdh tu gidong....

    BalasPadam
  6. kao mmg suka menari pun 2....bkn tarian rebana pun kao pernah ikutkah 2? hahahhahaha.......esok kao 32thn sdh kan!!!!!! atuk2 molohing koh noh moti dii...tih.

    BalasPadam
  7. SORI coz aku MELELAHKAN kamu..

    BalasPadam
  8. fuiyo.. steady posing ko geng.. macam bikin iklan Sofa Lorenzo saja tu..

    BalasPadam
  9. alor tomeinyer...penat2 pun nak write blog..duk rehat ajer la

    BalasPadam