Isnin, 20 Oktober 2008

Yes JUARA lagi kejohanan FUTSAL Kementerian ...

Berbaloi gak training utk memFITkan badan selama seminggu sehingga leher terkehel, tp atas semangat kesukanan dan setiakawan saya tetap main hahaha, apa lagi masa final tu memang mengerahkan tenaga 100% bermain ... dan akhirnya kami menjuarai kejohanan Kementerian tahun ini .. yehaaaaa



16 ulasan:

  1. congrates....

    TakSangkaYe...

    BalasPadam
  2. oooo, kutuk org yek, fiz baru masuk gym la bro dani, tunggu la nanti.

    p/s : Pandai ke main bola,huhuhuhu

    BalasPadam
  3. tahniah~! teruskan usaha :)
    buleh bah kalau kau~!!

    BalasPadam
  4. FIZ - tengo badan lah huahahaha

    RIZAL - Can Bah If You hehehe

    BalasPadam
  5. gidong...i like ur armpit..

    BalasPadam
  6. Tanpa Nama - ??? armpit ??? huahaha

    BalasPadam
  7. tapi bkn under nama spsb :P

    bamboo's owner

    BalasPadam
  8. Bamboo - Semua under WARISAN HARTA ni kali ... org dari Angkatan dan Warisan semua ada wakil hehe

    BalasPadam
  9. warisan harta? pikir lembaga harta.. adih.. haha.. drg em apa dapat?

    sepa penjaring terbanyak kamurang? jhohan? isk nda sa tau spelling nama dia..

    ok kah bobby gonzales coaching?

    bamboo's owner

    BalasPadam
  10. sabtu lepas ada member di KK ajak pi karnival kementerian kewangan nih, tapi busy dgn exam.... kalau jadi ikut dia, harus terserempak agaknya.....

    BalasPadam
  11. Bamboo - Rasanya c Djohan lah tu penjaring sebab dari kumpulan lagi kami belasah lawan dgn kadar jarigan mencecah 9-1 10-1 huahahaha ko taulah pemain kami2 tu kan .. memang power rangers di tambah coaching pemain sabah .. ok ja bah c boby gonjales coach hehe

    RUSH - Tu lah pasal .. napa tdk pegi .. ada gak tambahan penyokong hehe

    BalasPadam
  12. wah hebat kamu ah ngan gabungan mcm tu.. byk score.. djohan gitu pula tu spelling nama dia.. yep tau sa tu ganas2 cara korang main. muehehe.. ok la menang.. lain kali kalo ada pertandingan lagi ambil pemain sama kan ok.. tahniah lah.. eh drg em?

    bamboo's owner

    BalasPadam
  13. Dorang emi juara kumpulan tapi kalah masa kutofinal sama SDB .

    BalasPadam
  14. Congrats Gidong... Your team are much better than us to be frank... wekekekekeke...

    BalasPadam
  15. KADUS - Kamu pun hebat bah tapi kamu kalah jaringan ja bah tu hehe

    BalasPadam