Isnin, 16 Februari 2009

Catatan Perjalanan Menuju Puncak Kinabalu ...

Secara pelan2 saya akan update mungkin dalam seminggu utk cerita gunung kinabalu kalau tidak sebulan hehe sebab banyak sgt kisah bergambar yang menarik utk di kongsikan bersama .. kawan2 yang baru saya jumpa mcm dah bertahun jadi kawan, semua sportin dan meriah, ma kaseh buat semua sebab menjadikan pendakian yg memeritkan dan menyeksakan berubah menjadi pendakian yang menghiburkan dan menyenangkan ... kawan2 yang gidong maksudkan adalah Kuai Love, Defo Heart, Danjoe Heart, Mamaii Heart, Gurangak Heart, Wel Heart, Sumpitz Heart, Nokurogia Heart, Bop Love, Lumis Love, Pini Love, Zi Love, Tomkurus Heart, Kupi Love. Kamu lah kawan2 yang best, sinting dan menyelerakan wakakaka ... sudah jadi acara tahunan maka taun depan kita ketemu lagi di Liwagu dulu hehehe unless kita mula dari mensilau pula haha.

Photobucket

K posting ni hanya sebagai laluan utk cerita2 dlm bentuk fotografi yang akan saya upload di GidDONG Photography. Layari blog fotografi saya utk cerita2 dlm bentuk gambar catatan gunung kinabalu bermula dari KK ke Liwagu ke Laban Rata ke Sayat2 ke Lows Peak dan ke Timpohon balik lepas tu ke Poring lagi satu malam. Selamat terhibur dan sila join next time.


11 ulasan:

  1. waaaa teda namaaa sy gitunnnnnnnnnnnng!!!!

    BalasPadam
  2. p ya kah ... hahaha sa copy dari c dipo ni .. bah jap

    BalasPadam
  3. ko la sinting!!!! hahahaha....

    eh.. gini la... kita semua sinting!!!..

    Sama2 terima kasih!!!

    BalasPadam
  4. Woi, mana nama sy? Sdh la pinjam 'tungkat ajaib' sy sepanjang perjalanan ini..huh.

    p/s Nama Wel Heart?

    BalasPadam
  5. ada ba sy taru semua nama, sebab ko x amik yg nama org duduk kali, si gurangak pun ko x mention ^_^

    BalasPadam
  6. Gitung memang.....
    Itu lah jadi dia kalau suka kopi en pess....

    Hehehehe....
    Yang penting nama ku juga c gitung mention, hehehehe...

    BalasPadam
  7. Astaga ya bah pula teda nama WEL dan GURANGAK ... bah bah jap kio ... c defo lah tu kasi asing2 hahahaha

    BalasPadam
  8. itu la tu c gitung wakaka bilang bijak ...padhal emmm

    BalasPadam
  9. adeh panat sa tu ari, sna poring mo ingat mana sa perna nmpk ni urang yg pigang kamera ni....ow.. gidong pla ni....

    BalasPadam
  10. sa mau gambar.... waaaaa>.<

    BalasPadam